English   Deutsch   STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV
STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV

   

Stam Hout Pallets & Kisten B.V. gecertificeerd volgens de laatste kwaliteitsnormen!


LloydsEén van de speerpunten in het beleid van Stam Hout Pallets & Kisten B.V. is het leveren van kwaliteitsproducten. Kwaliteitsproducten zijn het resultaat van de inspanningen, energie en kundigheid van alle medewerkers binnen de onderneming, in iedere schakel van het productieproces.

Om dit kwaliteitsbeleid aan de buitenwereld te kunnen tonen, behaalde Stam Hout Pallets & Kisten B.V. in 1990 het ISO 9002-certificaat, uitgegeven door Lloyd's Register Quality Assurance LTD.. Stam was daarmee de eerste producent van houten pallets en kisten die volgens een dergelijke internationale kwaliteitsnorm gecertificeerd was.

Tegenwoordig wordt kwaliteit steeds meer gezien als een optelsom van de materiële en immateriële eigenschappen van producten. Goede fysieke producten alleen zijn niet meer voldoende, maar juist alles daaromheen is bepalend voor de totale kwaliteit van producten. Totale klanttevredenheid vormt daarbij het uiteindelijke doel voor bedrijven, iets dat Stam Hout Pallets & Kisten B.V. al jaren hoog in het vaandel heeft staan!

De certificerende instanties van kwaliteitsnormen hebben dit ook ingezien, wat geresulteerd heeft in de aanpassing van de verschillende ISO 9000-normen tot de nieuwe norm ISO 9001:2000. Juist die klanttevredenheid is hierbij een van de uitgangspunten geweest. 

Direct na de invoering van de nieuwe norm heeft Stam Hout Pallets & Kisten B.V. er alles aan gedaan om zo snel mogelijk haar kwaliteitsbeleid en kwaliteitshandboek aan te passen aan de nieuwe eisen. In 2002 is de onderneming dan ook, wederom als eerste producent van houten pallets en kisten, volgens de nieuwe norm ISO 9001:2000 gecertificeerd door Lloyd's Register Quality Assurance LTD.

Meer informatie ?
Stuur een mailtje naar: react@stamhpk.nl

 

Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV