English   Deutsch   STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV
STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV

   

Stam Hout Pallets & Kisten B.V., een bedrijf met een verhaal!

Stam Hout Pallets & Kisten B.V. is een Dordts familiebedrijf, dat al meer dan 70 jaar gespecialiseerd is in het maken van houten transportverpakkingen. Opgericht in 1946 door dhr. Wim Stam Sr., is het in de loop der tijd uitgegroeid van een eenmanszaak tot een pallets- en kistenproducent van naam. 

Uitgangspunt van het bedrijf Stam Hout Pallets & Kisten B.V., is het leveren van een uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs, uiteraard gekoppeld aan een goede service en snelle levertijden.
Daarnaast tracht de onderneming zo veel mogelijk voorop te lopen bij de laatste ontwikkelingen op de markt: al in 1988 werd een gesloten groot-volume auto op een Volvo FL7-chassis aangeschaft en als eerste pallets- en kistenproducent behaalde Stam Hout Pallets & Kisten B.V. in 1990 het ISO 9002-certificaat. In 2003 en 2009 werd geïnvesteerd in automatische palletlijnen, er werden twee droogkamers ingericht, recent zijn er twee volledig nieuwe hallen gebouwd voor overdekte opslag, en daarnaast nog een derde droogkamer. Ook in 2017 heeft het bedrijf weer een nieuwe palletlijn aangeschaft om zo nog beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Kortom, Stam Hout Pallets & Kisten B.V., een bedrijf met een verhaal!  

 

Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV