Kisten en kratten

Kisten en kratten: Uw product goed beschermd!

Het verschil tussen kisten en kratten is de hoeveelheid ruimte tussen de planken. Bij kratten zijn er ruime openingen tussen de planken. Hierdoor zijn kratten lichter en worden gezien de kosten, vaak gebruikt voor luchttransport. Ook kisten van plaatmateriaal zijn hiervoor geschikt.

Kisten en kratten bieden de hoogst mogelijke bescherming aan uw kostbare en kwetsbare producten. Ze schermen uw goederen af tegen de ruwe omgeving en buitenlucht, en kunnen daarnaast, door zorgvuldig gebruik te maken van schuimfolie en/of plastic, extra bescherming bieden tegen schade door schokken of waterschade. Zo komt uw product veilig en zonder beschadiging aan bij uw klant.

Om nog meer aan uw wensen te voldoen, kunnen wij uw kist voorzien van holblokken, HD-bodem, scharnierend deksel en/of hang- en sluitwerk. De zijkant kan eventueel los geleverd worden, zodat de kist via de zijkant geladen kan worden. Ook kunnen wij uw product sealen bij ons op locatie. Verdere informatie hierover vindt u onder het tabblad 'Diensten'.

Stam Hout Pallets & Kisten B.V. beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verpakken. Kisten en kratten kunnen in ieder gewenst formaat geproduceerd worden, geheel naar uw wens.

Vraag naar onze mogelijkheden!

Uiteraard voldoen alle door ons geproduceerde kisten en kratten aan de wettelijke normen. Het is daarnaast mogelijk de producten te laten voldoen aan de laatste internationale verpakkingsnormen, waardoor probleemloos wereldwijd transport gegarandeerd kan worden (hierover vindt u meer informatie op de pagina: Internationale verpakkingsnormen).