English   Deutsch   STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV
STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV

   

Verpakken / Inpakken op locatie: Een ijzersterke oplossing

Naast de productie van houten verpakkingen, kan Stam Hout Pallets & Kisten B.V. u tevens behulpzaam zijn bij het verpakken en inpakken van uw kostbare producten. Dit kan plaatsvinden bij Stam zelf, maar ook op vrijwel elke andere gewenste locatie.

 

De medewerkers van Stam Hout Pallets & Kisten B.V. beschikken over een ruime kennis en de middelen om goederen op een snelle en betrouwbare wijze verzendklaar te maken. Het maakt daarbij niet uit of het transport over de weg, over het water of door de lucht zal plaatsvinden; uw producten worden altijd op de juiste wijze beschermd.

In de afgelopen jaren heeft Stam bewezen dat geen project haar te groot is. De perfecte aankomst van de goederen bewijst daarbij de door onze medewerkers geleverde kwaliteit van het werk. De medewerkers zijn VCA*-gecertificeerd en kunnen dus ook op uw locatie veilig aan de slag.

     

Meer informatie ?
Stuur een mailtje naar: react@stamhpk.nl

 

Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV