English   Deutsch   STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV
STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV

   

Stam Hout Pallets & Kisten B.V.: Een goede partner op verpakkingsgebied

Stam Hout Pallets & Kisten B.V. is niet alleen producent van houten transportverpakkingen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in het verlenen van allerlei diensten op verpakkingsgebied. Naast het produceren van de verpakking kan Stam u ook behulpzaam zijn bij het inpakken van producten. Dit inpakken kan plaatsvinden bij Stam zelf, maar het is ook mogelijk de goederen bij de klant ter plaatse in te pakken of op een andere door de klant gewenste locatie.

Het kan gebeuren, dat een klant nog niet weet welke emballage het beste gebruikt kan worden voor de verzending van zijn producten. Stam Hout Pallets & Kisten B.V. kan hierin adviseren. De medewerkers van Stam streven ernaar om, uiteraard in nauw overleg met de klant, voor elk product en elke vorm van verzending de juiste verpakking te ontwikkelen.

Extra bescherming nodig tijdens de verzending van producten? Geen probleem, ook daarbij kan Stam u helpen. Door jarenlange ervaring heeft ons bedrijf een goede kennis van de verschillende verzendmogelijkheden opgedaan en is de onderneming in staat u op een juiste wijze te adviseren welke (extra) bescherming het beste is voor uw product.
 

Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV