English   Deutsch   STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BVSTAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV
STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV STAM Hout Pallets & Kisten BV

   

Oplossingen voor oude en nieuwe verpakkingsproblemen

Stam Hout Pallets & kisten B.V. streeft er altijd naar om, in overleg met u, de juiste verpakking voor uw producten te ontwikkelen. De samenwerking kan daarbij variëren van eenvoudig overleg tot een diepgaande integrale samenwerking. Vaak kan worden volstaan met het achterhalen van de vervoerswijze, bestemming en productspecificaties (o.a. afmetingen en gewichten). Deze informatie bepaalt namelijk in hoge mate welke vorm van emballage uit ons assortiment voor u de meest geschikte is.

Soms ligt de problematiek dieper en zal een standaardoplossing niet volstaan. U zoekt naar optimalisatie van uw huidige emballage of u wenst een volledig nieuwe, op uw productassortiment afgestemde verpakking. Ook dan helpen wij u graag aan de juiste verpakkingsoplossing; door de problematiek gezamenlijk te onderzoeken en eventueel de weg van innovatie in te slaan.

Voor Mobile Containing bijvoorbeeld betekende Stam’s innovatietraject een ware efficiëntieverbetering binnen haar bedrijfsproces. Voorheen vergde de logistiek van haar bordenstapelaars veel handling. De stapelaars moesten met de hand worden opgeheven om ze in de bestaande vlonders te plaatsen.
Stam Hout Pallets & Kisten B.V. ontwikkelde een geheel nieuw verpakkingssysteem, waarbij de bordenstapelaar via een schans in de vlonder kan worden gereden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de wielen onder het te verpakken product zelf. Het systeem is bovendien zo ontwikkeld, dat ook andere typen stapelaars gebruik kunnen maken van de nieuwe oplossing.
 

Meer informatie ?
Stuur een mailtje naar: react@stamhpk.nl

 

Ontwerp en realisatie: Avant Internet BV