Advies en innovatie

Advies en innovaTIE

Stam Hout Pallets & kisten B.V. streeft er altijd naar om de juiste verpakking voor uw producten aan te bieden en zo nodig, te ontwikkelen. De samenwerking kan daarbij variëren van eenvoudig overleg tot integrale samenwerking. We kijken met u naar productspecificaties, de bestemming van uw product (met de eisen die daaraan verbonden zijn), de vervoerswijze, efficiëntie en uiteraard de prijs.

Is uw product wel eens beschadigd aangekomen bij uw klant omdat de verpakking niet voldeed? Graag denken we met u mee om dit ten allen tijde te voorkomen. De kwaliteit van onze verpakkingen staat niet voor niets bekend als 'Stam kwaliteit' dat wil zeggen dat we degelijke verpakkingen leveren die voldoen aan alles wat er voor uw product nodig is. Daarbij letten we er uiteraard op dat onze verpakkingen niet over-gespecificeerd zijn en daardoor onnodig duur worden! Emballage is nodig voor het transport van uw product en lijkt een een bijzaak te zijn. Maar als de emballage niet voldoet, kunnen er grote problemen ontstaan en kan uw product beschadigd raken met alle gevolgen van dien.

Vaak volstaat een standaardoplossing, soms ligt de problematiek dieper. Wij denken graag met u mee!

Zo hebben wij met een klant van ons met succes een innovatietraject bewandeld, waardoor er een ware efficiëntieverbetering binnen het bedrijfsproces bij hen is ontstaan. Voorheen kostte de logistiek van hun bordenstapelaars veel handling. Hun bordenstapelaars moesten met de hand worden opgeheven om ze in de bestaande vlonders te plaatsen. Wij hebben samen met hen een heel nieuw verpakkingssysteem ontwikkeld, waarbij een bordenstapelaar via een schans in de vlonder kan worden gereden. Dit is maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden.